Kall nyans i blonda svall

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller Adlinks

Först och främst vill jag bara ge er ett litet tips när det kommer till min blogg. Jag har märkt att det laggar lite när man ska ladda upp och läsa nya inlägg. Mitt tips är då att istället för att försöka scrolla ner så scrollar man upp först och sen ner så laddas dom nya inläggen upp. Man kan ju se tre prickar blinka vilket indikerar att sidan laddar och tänker. När dom prickarna blinkar så scrollar ni alltså upp ett snäpp och sen ner så ska det funka. Hänger ni med? Har ni några andra funderingar eller synpunkter på min nya blogg så får ni gärna kommentera eller maila så svarar jag er och försöker hjälpa till så gott jag kan. Jag vet själv hur det är med förändring och ibland kan man bli lite smått irriterad om det inte går som man tänkt. Men förhoppningsvis så har jag en lösning på alla möjliga problem och vill självklart underlätta läsningen för er så gott jag kan!
En sak till, eller rättare sagt ett tips till. Köp Fudge silverschampo och balsam nu i sommar om ni vill bevara en kall färg i erat blonda hår. Jag blekte ju mitt hår för ett tag sen (som ni kan se på min utväxt) och någonting som jag märkt väldigt tydligt är att håret gärna skiftar i en varmare gul nyans efter att jag tvättat håret med ett "vanligt schampo". Men så fort jag använder Fudge så får jag en kall och läcker nyans på håret igen. En liten varning bara! Det står att man kan ha i schampot i 5 minuter, MEN, om ni har lika ljust hår som mig så rekommenderar jag att endast schamponera håret som vanligt. Alltså ta i, massara ordentligt och skölj ur med en gång. Har man i det för länge så kan man riskera att håret blir lila och det, enligt mig, är skitfult. Så använd både schampot och balsamet som vilken produkt som helst. Jag lovar att ni kommer se resultat! I vanliga fall tycker jag att silverschampon torkar ut håret, men det gör inte detta, balsamet lämnar håret silkeslent, glansigt och fint.
Nu ska vi äta middag, ikväll blir det lax på grillen och en smarrig sommarsallad av mango, avokado och korriander, mums!

Gillar

Kommentarer