Kan det vara halsmandlarna?

Godmorgon,

Det är så skönt nu för tiden för båda pojkarna sover som regel alltid genom hela nätterna. Den där bebistiden där man fick räkna med att gå upp och natta om flera gånger under en och samma natt verkar nu vara förbi.

Oskar har ju slutat sova på dagarna nu så därför somnar han som en stock när vi lägger honom klockan 7 och vaknar inte fören 12 efter. Perfekt!
Idag har vi fått en tid hos Filips läkare. Jag vet inte hur mycket jag har berättat om det här på bloggen, men Filip är lite sen i sitt tal. Eller snarare i sitt uttal. Han förstår allting, han har perfekt hörsel och syn, men ändå får han inte uttalat orden helt rätt. Vi har gått vidare och ansökt om att få hjälp i förskolan utav en logoped. Men, härom dagen kom vi på att det kanske kunde vara hans halsmandlar som spökar. Han har nämligen gigantiskt stora halsmandlar och han har många symptom som skulle tyda på att dom är för stora för honom. Jag har ju dessutom opererat bort mina halsmandlar på grund av att dom var för stora och jag hade mycket problem.

Så idag ska både jag och M följa med våran lilla pojke till läkaren.
Vi får hålla tummarna att det kommer att gå bra och om det är halsmandlarna så får vi ta det därifrån, är det inte det så har vi ju dragit igång att få hjälp på annat håll.

Men innan vi åker någonstans så ska vi äta frukost och ha det mysigt här hemma. Äntligen fredag eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer