Känner mig lättad

Godmorgon,

Som ni kanske förstått så har detta året börjat med en väldans fart! Jag känner att jag har fått gjort nästan lika mycket på bara några dagar i 2018 som jag fick gjort under hela förra året. Seriöst. Jag har fått två tunga och intensiva saker lättade från mina axlar, bland annat husförsäljningen och också den där hemliga saken som jag hintat om klarade jag av igår. Det var en av dom tuffaste dagarna i mitt liv och jag har nog aldrig känt mig så nervös och spänd för någonting tidigare. Men det är när man går utanför sin comfortzone som man utvecklas som människa och det är precis det jag önskar och vill. Efter gårdagen var över kände jag ett lugn i hela kroppen och jag var sinnessjukt stolt över mig själv och vad jag åstadkommit under dagen. Nu längtar jag bara så innerligt efter att kunna berätta för er vad det är jag har gjort!
Idag är det en ny dag och även denna är fylld med skojiga saker att göra. Bland annat så ska jag vara hemma med barnen på morgonen och sen ska jag åka till Strømmen laserklinikk för att ta bort lite hår på min kropp. Med hjälp av laser kan man göra mycket och bland annat kan man bli hårfri! Det är någonting som jag funderat på länge men som jag aldrig fått tummen ur och gjort. Men idag ska vi lasra bort håret på underarmarna, armhålorna, på överläppen och hakan. Nu är jag inte värsta skäggiga damen men jag har ett strå här och där som irriterar mig och som jag helst vill slippa nopra bort med pincett.

Min älskade man kommer även dit för att filma så om några dagar kommer det upp video på vloggen för er som är nyfikna på hur en laserbehandling går till när man ska ta bort hår.

Filip ligger fortfarande och sover, men Oskar sitter här jämte mig så nu tänkte jag att jag skulle stänga ner datorn och umgås lite med minsteman. Mysigt med egentid bara vi två!

Gillar

Kommentarer