Känns helt rätt!

Ååååh jag är så himla glad! Det känns som att jag har hittat helt rätt just nu och allting börjar falla naturligt på plats. Tänk att jag skulle bli 31 år (32 år om en vecka) innan jag kom på vad jag ville syssla med i livet. Jag kommer ihåg hur stressad jag var när jag gick på gymnasiet och alla mina vänner visste vad dom ville välja för linje. Jag hade ingen aning vad jag ville syssla med så jag valde samma som mina vänner och gick samhäll kultur. Det var skittråkigt och jag hade inte alls lust att plugga eftersom det inte var några ämnen som intresserade mig.

Sen har jag försökt komma fram till vad det är jag vill göra genom att testa lite olika yrken, men främst jobb som jag kunde bli chef i. Jag har jobbat som butikschef i lite olika klädbutiker, jag har drivit mitt eget företag där jag drev med event och sen har jag jobbat som kabinchef. I alla yrken har jag lärt mig otroligt mycket, men jag har aldrig känt att det varit 100% rätt. Jag har även hållit på en del med trading, men det känns inte som något jag vill syssla med på heltid utan något som jag kan hålla på med lite som en hobby.

Men nu, ja nu känns det helt rätt! Jag vet precis vad jag vill bli och vad jag vill hålla på med och det är verkligen UNDERBART!! Att kunna jobba med något som man älskar är väl det alla drömmer om och nu börjar min dröm sakta men säkert gå i uppfyllelse!

För mig har det varit viktigt att få lära känna mig själv och bli trygg i den jag är. Under åren har jag gått igenom väldigt många olika perioder i livet och det är det som har gjort mig till den jag är idag.

Så för er som är lite yngre som läser min blogg och inte är säkra på vad ni vill än. Ta det lugnt, stressa inte, lev livet och låt det rulla på. Plötsligt en dag när du minst anar det så kommer du att komma på vad du vill och vem du vill vara. Det är jag rätt så säker på! Och en sak till, till er som är lite äldre - Det är ALDRIG för sent att tänka om eller byta bransch. Livet är för kort för att göra saker som man inte trivs med. Tror jag avslutar detta positiva inlägget med ett härligt citat som jag lever efter:

Love the life you live, live the life you love!

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Vad härligt att du äntligen känner att du har hittat rätt och vet vad du vill syssla med 🥰
nouw.com/evelinajosefines
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Ja det känns verkligen underbart! 😍
nouw.com/susannajungblom
cvidmark
cvidmark,
Vad skönt att du har hitta din glädje i livet. Själv så har jag alltid varit inriktad emot förskola men på senare tid så vill jag t ex bli florist 😃 följ gärna min
nouw.com/cvidmark
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Så spännande 😍👍🏻
nouw.com/susannajungblom