Kära svärmor och farmor

Godmorgon,

Äntligen fredag, eller? Ja, äntligen skulle jag verkligen vilja påstå för nu är det över en vecka sen M blev inlagd på Ahus sjukhus och igår fick han äntligen följa med hem. Dom vet fortfarande inte vad det är för fel, men nu har han fått mediciner som gör att han kan fungera betydligt mycket bättre än vad han kunnat tidigare dagar. Så nu är det bara att vänta och hoppas att han blir bättre och bättre och sen ska han få komma till en specialist som ska utreda sjukdomen vidare.

I alla fall, vi är hemma och samlade och barnens farmor är även här. Det har hjälpt mig något enormt att ha henne här när M har varit dålig. Det har varit en trygghet för både mig och barnen och så har det dessutom varit väldigt mysigt för mig att få spendera kvalitétstid med min underbara svärmor.
Barnen har verkligen älskat att ha farmor på besök i veckan. Hon har lagat så otroligt god mat och igår lagade hon nästan 50 pannkakor som vi har frusit in och lagt i matboxen som pojkarna ska få ha med sig till förskolan idag. Lyx!

Om en liten stund ska jag köra tillbaka henne till stationen i Oslo centrum så ska hon åka tillbaka till Sverige igen. Sen ska jag åka och hämta ut en hyrbil som vi ska ha imorgon när vi ska flytta och sen ikväll kommer mina föräldrar hit eftersom dom ska hjälpa oss att flytta i helgen. Det blev ju inte riktigt som planerat eftersom M är sjuk och inte kan hjälpa till, men som tur är så kunde min bror och hans sambo hjälpa oss, så det ska nog gå fint att flytta i alla fall.

Hoppas ni har en fin fredag allihopa och tack så jättemycket för alla snälla och stöttande kommentarer och mail jag har fått i denna tuffa period. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Linnéa
,
Åh vad skönt o höra att Martin fått komma hem!! Hoppas de hittar vad som är fel. Kram ❤️
Agnethe
,
God helg til deg og dine, Susanna! Du er en kjempe og gir din lille familie den tryggheten de trenger nå. Vi er så imponert over deg! Måtte bare si det! Bedre tider kommer.
Linda,
Härligt för er att ha mannen/pappan hemma igen. Hoppas de kommer på vad det är och att han blir bättre snart Kram Linda Trevlig helg och lycka till med flytten
stigintilloss.blogg.se
Lisa,
Åå mysigt med farmor på besök Riktigt fin blogg förresten
flisaaanskamera.blogg.se/2018/april/fredags
Oslofru
,
Oj tack snälla! Vad glad jag blir ❤️