Karriär och mammalivet

Godmorgon,

I natt kom jag hem ca 02 efter en 13 timmars arbetsdag. Ögonen gick i kors och jag trodde att jag skulle somna med en gång jag la mig. Icke sa Nicke, jag låg och stressade och tänkte "somna då! somna då! kom igen, somna då!" och då gick det såklart inte.. Har ingen aning om vad klockan var när jag väl somnade, men jag vaknade 06.35 av att Oskar väckte mig och ville upp. Gaaah, är det sant!? Jag gav han min telefon och sa, "Snälla Oskar, kan du se på något så jag får vila lite till..." Det gick sådär. Några minuter senare ropade Filip och ville upp han med. Jahopp, då blev det ca 3-4 timmars sömn på lilla mig i natt. Vilket härligt liv jag lever! Det är på sånna här dagar som jag funderar på om det verkligen är meningen att man ska ha ett jobb och vara mamma samtidigt ;)
Jag tänkte att jag kunde sova när jag hade lämnat barnen på förskolan, men när vi kom till bilen så såg jag att den inte hade laddat och att jag inte kunde köra någonstans. Gaaaah. Då var det bara att sätta om den i laddaren och ta med barnen på brunch.
Det blev våfflor och kaka till barnen medan bilen laddade och vi kunde åka till förskolan. Jag älskar att vara med mina pojkar och även fast jag inte sovit mycket så får jag energi av att vara med dom. Det är livet det!
Det roligaste är när Filip 4 år, snart 5, vill ta bild på allt vi gör. Tidig influenser kanske? Eller vad tror ni? Sådan mor, sådan son ;)

Jag har precis lämnat pojkarna på förskolan och nu tänkte jag passa på att ta en powernap innan jag måste fixa mig för jobb. Tack och lov har jag bara 3 arbetsdagar kvar innan jag tar med mig barnen till Sverige över helgen. Det blir underbart det!

Gillar

Kommentarer