KBT och sommarfint

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Godmorgon, I natt har jag sovit uruselt. Det har inte berott så mycket på barnen, utan det har mest varit jag som sovit dåligt, vaknat flera gånger och börjat tänka på hemska saker och haft svårt att somna om. Jag mår ju fortfarande inte helt hundra och har fått hjälp av KBT-behandling som jag precis har börjat med. Detta för att kunna lära mig mer om hur jag fungerar för att kunna må bättre. Jag hoppas verkligen att det kommer fungera, men har hört fler som fått hjälp och mått bättre med KBT så jag vill verkligen ge det en chans.
På tal om något annat som får en att må lite bättre så är det ju fredag idag! Och så är det ju sommar, vilket får mig att vilja shoppa massa nytt och fint som är i mer passande färger på sommaren. Rosa och guld faller mig bäst i smaken under dessa tider, visst är det fint?

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Jag tycker att sandalerna från Hermés är så himla fina, men självklart väldigt dyra. Men dessa som ni ser ovan i guld är från Steve Madden och kostar ungefär tio gånger så lite, men är nästan lika fina! Tips om ni är ute efter nya fina sandaler till ett bra pris ;) Nu ska vi äta frukost, klä på oss och göra oss i ordning för dagen. Det ser ut som att det kommer börja regna så vi får packa regnkläder och paraply också.. Sen i eftermiddag kommer min älskling hem igen och det ska bli så underbart att få hem honom igen då denna veckan har varit lite jobbig med barnen som har kommit in i en liten trotsig period. Så det är skönast att vara två vuxna när allt inte går som man tänkt sig.

Gillar

Kommentarer

Tess
,
Jag väntar på att få börja med KBT och jag hoppas verkligen det kommer hjälpa mig. Just nu mår jag så dåligt och det är rent ut sagt så jobbigt....hjärnan vilar aldrig... Håller tummarna för att KBT hjäper för dig <3 Kram
susannajungblom
,
<3