Kids-world

I samarbete med Kids-world


Det känns så skönt att det är fredag och att helgen äntligen är här igen. Jag som längtar efter min man på veckodagarna känner mig extra glad när jag ska få hem honom. Fredagsmys har fått en helt ny mening efter att han började veckopendla om man säger så. Barnen har också längtat och ser alltid fram emot fredagskvällarna när vi kan äta gott i soffan och se på film tillsammans innan läggdags.

Efter att jag hämtade barnen på förskolan och fritids idag så gick vi till stan och hämtade ut lite post och där hade jag bland annat fått hem ett spännande paket till dom små som innehöll blandade saker. Alla pojkarna fyller ju år nu på hösten så vi har beställt hem en hel del leksaker till dom som dom kommer att få på sina födelsedagar, men sen hade jag även passat på att beställa lite nya fina höstkläder, regnkläder och skor till dom. Det var väldigt snabb leveranstid och vi är supernöjda med kvalitén på kläderna så därför känner jag att jag måste tipsa er om denna hemsidan som heter Kids-world. Det är en hemsida som har allt du behöver till dina barn i alla åldrar och jag har alltså köpt allt ifrån barnkläder, skor och leksaker till möbler och andra nödvändiga prylar så som nappar, flaskor, solskydd och cykelhjälmar till dom små därifrån.

Adams byxor kan ni hitta *här* och hans fina tröja *här*

Som ni ser har Adam på sig nya kläder från märket Joha. Relativt billigt och det som jag tycker är viktigast av allt är att kläderna håller en bra kvalitet, även efter att man har tvättat dom och det gör kläderna från Joha. Sen tycker jag att det är kul att handla kläder till barnen på andra ställen än dom vanliga, så som Hm och Lindes till exempel, för då har dom förhoppningsvis på sig något som inte alla andra har. Ljusa kläder på bebisar är ju så sött och jag tycker min lilla älskling är så himla fin i sina nya kläder. Tycker inte ni?

Måste även tipsa om dessa gåstrumporna från Fuzzies. Nu när Adam börjar ställa sig upp så halkar han lätt i vanliga strumpor. Så när han är vaken och vill dra sig upp och försöka gå så är det väldigt bra med halksockar så att han inte glider omkring. Dessa strumporna är så himla mjuka och sköna så dom sätter vi på honom över dom vanliga strumporna eller rätt på foten. Finns i mängder av olika färger till ett riktigt bra pris. Tips till er som själva har bebisar i den där åldern då det börjar bli kul att ställa sig, men som man kanske inte är helt stabil än.

Klockan börjar bli mycket så jag tänkte stänga ner datorn och börja ta tag i fredagsmiddagen. I vanlig ordning blir det tacos här hemma, vilket har blivit en tradition sen vi bodde i Norge. Där var det nämligen tacos varje fredag i alla familjer året om. På butikerna hade dom alltid rabatt på tacosingredienser under torsdagarna så att dom skulle locka familjer som hade tacofredag hemma. Smart idé av den butiken som började med det, men efter ett tag så hade alla butiker samma erbjudande till slut.

Aja, nu får jag sluta babbla. Hoppas ni får en mysig fredag så ses vi imorgon igen.

Kramar S


Gillar

Kommentarer

taylorsroom
taylorsroom,
Så fin han är! Jag är inte så mycket för det där med skrikiga färger, den klassiska knallrosa till tjejer eller kläder som ser "larviga" ut. Gillar mer neutralt till min lilla tjej....vilket gör att folk tycker att hon ser ut som en pojke ibland haha
nouw.com/taylorsroom
Denices
Denices,
Men åh, vilken underbaring!! <3
nouw.com/denices