Klappar till honom

Inlägget innehåller relamlänkar

Godmorgon, I år har faktiskt jag och M bestämt oss för att inte köpa julklappar till varandra. Det bästa med det hela är att vi faktiskt bestämt med hela släkten att vi struntar i julklappar till dom vuxna i år och hellre fokuserar på barnen.
Men för er som fortfarande är traditionella och köper julklappar till varandra så tänkte jag komma med lite smarta tips. Till tjejer känns det alltid enkelt att köpa presenter, men till killar däremot är det ofta lite svårare. Tycker i alla fall jag.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Personligen tycker jag att det är så himla fint med armband till killar. Speciellt om dom har armbandet på samma arm som klockan. Känns som att det är lite inne nu också, så vill ni vara lite modemedvetna och köpa något fint till eran pojkvän, bror eller pappa så borde ni definitivt gå för ett armband! Idag ska jag åka iväg och jobba och kommer inte hem förrän imorgon igen. Känns inte så kul att lämna pojkarna och ska jag vara helt ärlig så känns det faktiskt lite segt just nu med allting. Speciellt jobb. Men så vet jag att det alltid blir bra när man väl kommit iväg och det är alltid kul att träffa mina fina kollegor och att sova en natt på hotell kan ju inte skada med tanke på att man får sovmorgon och inte blir väckt av älsklingarna efter endast någon timmas sömn. Så, jag får försöka se det positivt helt enkelt! ;)

Gillar

Kommentarer