Kom sommaren tillbaka?

Hej på er,

Vad hände med det kalla vädret och haglandet som pågick under dom tidigare dagarna i veckan? Det försvann med en väldans fart och tillbaka kom sommaren och den varma vinden!
Härligt eller hur? Vi har njutit av dagen till fullo och har bland annat varit ute och ätit på uteservering och gottat oss i värmen. Upp över 20 grader får man ju inte klaga på i slutet av September?
Helgerna är dom absolut bästa eftersom hela familjen är samlad då. Det är många av er som funderar och frågar mig över hur det går på vardagarna när M är borta och jag är hemma själv med barnen och ska jag vara helt ärlig så går det bättre än vad jag trott det skulle göra! Dagarna rullar på och jag har så mycket annat att tänka på och syssla med. Barnen går i skolan och förskolan på dagtid och eftermiddagarna njuter jag faktiskt lite av att få spendera tid med dom själv. Dessutom är det rätt så mysigt att få sakna och känna en längtan efter sin man och det är ju under dom ensamma stunderna som man inser vad lyckliga vi är tillsammans och vad glada vi är för att vi har varandra.

Sen när vi väl träffas igen så är det som att man blir lite nykär på nytt! Det här med att M pendlar och är borta en del tror jag kommer att hjälpa oss att hålla glöden i förhållandet levande och vem vet, kanske det är nyckeln till ett förhållande som kommer vara livet ut?
Jag vet att M är mannen i mitt liv och att vi kommer hålla ihop tills döden skiljer oss åt, men att vi får möjligheten att sakna varandra och längta efter varandra kommer göra våra dagar som vi har tillsammans mer spännande och innehållsrika.

Om vädret fortsätter att hålla i sig så här så tänkte vi åka ut med båten lite senare, men först ska vi köpa lite fika att ha med oss ut och om värmen är här för att stanna så kanske vi håller oss på sjön för att se på solnedgången också. Hur mysigt hade inte det varit?

Gillar

Kommentarer