Kompis update

Godmorgon,

Idag ska vi träffa Karro!! Det ska bli så himla kul att träffas eftersom det var flera månader sen sist vi kunde ses. Vi har massor att prata om och det har ju hänt riktigt mycket i bådas liv under den sista tiden som vi måste updatera varandra om. Barnen har ju ledigt från förskolan i två veckor så dom får såklart hänga med.
När det kommer till barnen så är som antingen eller. Antingen så är dom goa och glada och gör som jag säger, eller så är dom gnälliga och bråkar om precis allt. Det är lite från dag till dag vad dom bestämmer sig för att göra. Nu har jag haft tur för dom senaste dagarna har dom varit riktigt snälla. Jag har inte behövt säga till dom utan dom har naturligt och glatt bara hängt med utan att klaga eller fråga varför. Det har varit underbart! Igår när jag var lite trött så lekte dom med lego och byggde tillsammans. Vi hade egentligen packat undan allt lego i flyttlådor, men jag hade ingenting att komma med när Filip sa "Men mamma, om vi vill leka med lego nu, är det inte lite dumt då att vi måste vänta tills vi flyttar till Sverige?". Jo, det är sant det. Dock blev inte M överlycklig när han kom hem till ett hav av lego i vardagsrummet, men när vi sa att vi skulle hjälpas åt att plocka undan så började pojkarna slänga legot i flyttlådan igen. Lätt som en plätt utan gnäll!

Jag hoppas att dom är på samma humör idag när vi ska träffa Karro. Det underlättar ju en hel del ;)

Gillar

Kommentarer

Sanna Oltegen,
Hej Susan, jag undrade om du skulle vara intresserad av samarbeten? 😊 Jag hittade ingen mejladress därför skriver jag här 😉
www.redcarpet.se
Rebecca
,
Du har så himla bra inställning! Tycker du verkar vara en helt fantastisk mamma verkligen och din attityd peppar mig!
susannajungblom
,
Hej, ja visst, du kan maila mig på jungblomsusanna@gmail.com 😊
susannajungblom
,
Å vad härligt att höra! Vad glad jag blir <3