Kontraster i livet

Godmorgon,

Igår hade jag en välbehövlig tjejdag med min underbara vän Karoline.
Vi möttes på stan och gick runt och shoppade en stund och kollade runt i butiker, snackade om allt mellan himmel och jord och hade det supermysigt tillsammans. Sen tog vi en fika på Joe and the Juice, som för övrigt är ett av mina absoluta favoritställen då dom har massor med gott att välja på. Dom har hälsosamma alternativ som passar mig perfekt när man ska fika. Istället för bullar och sötsaker så har dom nyttiga smoothies och hälsosamma mackor. Mums.
Vi hängde i flera timmar tills vi var tvungna att skiljas åt. Jag vet att jag har sagt det förr, men jag är så lycklig över att jag har träffat Karro. Hon är en underbar vän och vi har så kul ihop. Här är också ett tydligt bevis på att ålder endast är en siffra och att personligheter kan klaffa trots att det skiljer många många år mellan två människor. Hehe, tänker dock inte avslöja vem av oss som är yngst här, men det kanske ni kan lista ut ändå! ;)
Jag känner i alla fall att jag fick fyllt på med ny energi efter våran dag igår och är klar för att vara husmor idag, städa huset, klippa gräset en sista gång för året, lägga på vinterskydd på poolen, tvätta, städa och umgås med mina urgulliga barn. Härligt med kontraster i livet!

Gillar

Kommentarer