Kul att leka

Idag har vi haft en sån där typisk söndag där vi tog en lång frukost på morgonen efter att barnen vaknat. Det otroliga var att jag vaknade av mig själv 07.30 och pojkarna kom upp sen en och en efter 07.40! Så länge har vi nog inte sovit någon av oss någonsin känns det som?

Så alla vaknade i alla fall utvilade och klara för att spendera hela dagen tillsammans. Efter frukost och att vi gjort oss i ordning så ville vi alla ut så vi hoppade upp på cyklarna och cyklade iväg till en lekplats.
Det skiljer nästan två år mellan pojkarna, men just nu är dom i en ålder där det inte är så stor skillnad. Dom leker väldigt bra med varandra och tycker att samma saker är roligt så därför underlättas dagarna enormt!

Efter lekplatsen så har vi umgåtts med mina föräldrar och det har jag uppskattat mer än någon tror jag. Nu i slutet av graviditeten så har det känts extra viktigt att få trygghet och stöd från mina föräldrar då jag känt mig lite känslig och skör. Det känns skönt att ha dom då att stötta sig mot. Även fast jag har M och pojkarna så är det annorlunda för dom måste jag hela tiden visa mig stark för, medan jag kan vara ett barn i mina föräldrars sällskap. Inte helt lätt att förklara, men jag är glad att jag bor i Sverige nu och har möjlighet att möta alla dom viktigaste stöttepelarna i min familj när jag vill nu.

På ett sätt känns det lite segt att söndagen snart är över och att det är måndag och vanlig vardag imorgon igen. Barnen har förskola och skola som vanligt och M ska iväg till Norge och jobba. Men fördelen är att vi blir en dag närmare förlossning och att få träffa det lilla pyret i magen.

Gillar

Kommentarer