Kul med kalender

Godmorgon,

Huuuuur mysigt tror ni inte det var att bli väckt av en puss från min älskade lille going Oskar imorse? Strax därefter kom även Filip upp i sängen och kramade om mig. Så himla underbart!

Vi gick upp och ut i vardagsrummet och öppnade kalender.
I år fick dom varsin adventskalender från Kinder. Insåg efter att vi öppnat första luckan att det kanske är lite väl mycket choklad, men vad tusan, det är bara december en gång om året ;)
Och så glada som dom blir är det definitivt värt det! Alltid när jag har varit borta så känns det som att pojkarna har växt lite grann. Både Filip och Oskar pratar så mycket och det är så kul att sitta och lyssna på vad dom har att berätta. Filip ville gärna visa mig vad han hade fått i gårdagens lucka medan Oskar var mest intresserad av dagens choklad.
Idag ska jag jobba min sista arbetsdag för denna perioden och är sen ledig till på måndag. Känns skönt. Dock är denna dagen väldigt lång med många flygningar så just nu sitter jag och laddar med en stor kopp kaffe och ska alldeles strax göra mig iordning för dagen.

Ska försöka hinna med att tipsa er om lite luckor idag också, så titta in lite senare så har jag förhoppningsvis postat ett inlägg till.

Puss och kram så länge!

Gillar

Kommentarer