Kvalitetsbilder

Hej på er!

Då har höstlovet startat på riktigt för våran del och igår tog vi vårat pick och pack med oss till Billingsfors för att hälsa på barnens farfars och hans sambo. Här tänkte vi stanna över helgen och det blev ju en riktigt mysig start på denna lilla ledigheten som vi har framför oss.

Det är alltid kul att hitta på något lite speciellt med barnen och dom älskar att få umgås med sin familj och när vi nu är lediga så har vi ju möjlighet att åka hit. Jag skrev ju igår att jag kommer sakna skolan, men idag känner jag att det faktiskt är rätt så härligt att bara få vara ledig också. Nu kan jag verkligen lägga alla måsten på hyllan och endast fokusera på att spendera tid med dom jag älskar mest.

Vi tog så många härliga bilder på pojkarna när vi var ute häromdagen. Det är så sällan jag tar med kameran ut nu för tiden då jag lagt bloggen lite på hyllan. Men ibland så saknar jag att fota och då får kameran hänga med ut. Dessutom saknar jag att föreviga fina minnen som vi skapar tillsammans.

Nu släpps ju snart den nya IPhone 12 Max PRO som verkar ha en riktigt bra kamera, så den ska jag definitivt klicka hem så fort man kan beställa den. Nu har jag IPhone X och den tar inte alls bra bilder och då måste jag ju ha kameran med mig om jag vill fota med bra kvalitet.

Nu är det strax dags för lunch.

Hoppas ni har en fin lördag allihopa. Kram på er!

Gillar

Kommentarer