Kvällsmys och förvärkar

Vi har börjat få så mysiga rutiner på vardagarna. Pojkarna är lite extra snälla mot mig och hjälper till för att få dagarna att gå smidigt. På eftermiddagarna efter hämtning så försöker jag såklart undvika att handla, men eftersom man inte får göra det under tiden barnen är i skola/förskola så får dom följa med mig ibland när vi måste och idag blev det så. Vi behövde frukt och grönsaker framför allt då det är något som hela familjen äter mängder av varje dag. Eftersom dom var så goa på butiken så fick dom välja lite kvällsmys som vi skulle äta innan läggdags. Det är ju trots allt lillördag och i vanliga fall är det noll socker eller onyttigheter på vardagarna, men idag kände jag för att mysa till det lite extra och göra något speciellt för mina små. När M är borta i Norge så är det ju barnen som är min trygghet här hemma på något vis och ibland känner jag för att visa lite extra uppskattning till dom.
Är det bara jag som är helt tokig i mina barns fötter? I vanliga fall är jag verkligen inte förtjust i fötter, men det är något speciellt med mina egna barns såklart. Så söta.
Vi ska strax lägga oss, eller, barnen ska lägga sig, men jag kommer förmodligen somna tätt intill då jag är väldigt trött. Jag får förvärkar till och från vilket gör mig rätt så utmattad och gör att jag behöver mer vila än vanligt.

Det känns skönt att halva veckan redan gått och att det snart är helg igen. Go kväll på er, vi hörs imorgon..

Gillar

Kommentarer