Laddat med D-vitamin

Jag kan verkligen känna i hela min kropp att jag fyllts av D-vitamin och att det gör gott för mig. Varje gång jag får ligga i solen och känner hur solen värmer min kropp så fylls hela jag av ett välmående, vilket brukar hålla i sig en stund.

Utsikten från takterassen på hotellet där vi bor. Marriott AC vilket är ett helt ok hotell

Efter att jag varit ute och gått (orkade inte springa efter frukosten) så gick jag och la mig uppe på taket där dom hade en pool och solstolar. Det var så skönt att bara ligga där och inte göra någonting. Jag lyssnade på lugn musik och försökte koppla av. Det var underbart..

Viktigt att smörja in sig med SPF 50 när man ligger i solen. Blir kanske inte så brun, men heller inte solskadad!

Det största problemet jag har dock när jag är bortrest så här är att jag saknar min familj så mycket. Varje sekund så tänker jag på dom och att jag önskar att dom kunde få vara med mig och det får mig att tänka lite extra på hur lycklig jag är och vad tacksam jag känner mig för att ha träffat mannen i mitt liv som gett mig möjligheten till att bli mamma till mina barn. För familjen betyder verkligen ALLT!

Strandpromenaden där jag gick imorse

Nu, om några få minuter, så ska jag gå ner till receptionen och möta upp mina kollegor. Dags att resa tillbaka till kalla Norge. Tjohoo..
  • Resor

Gillar

Kommentarer