Länge sen sist

Hej på er,

Jag blir nästan lite trött på mig själv när jag känner att jag måste ursäkta mig för att jag inte skrivit här inne på en stund. Men så är livet helt enkelt - ibland hinner man helt enkelt inte med allt man måste göra och då gäller det att prioritera. Så, med det sagt. Hur är läget med er?

Jag har, som sagt, haft lite fullt upp i det sista. Framför allt med skolan, men även med andra personliga grejer som jag varit tvungen att ta tag i. Sen har ju lilla Adam börjat förskolan så hela förra veckan gick till att inskola honom där. Det är ju lite speciella tider nu så det är inte så lätt att ha inskolning då vi föräldrar inte får följa med in. Så vi har fått göra en variant och varit mycket utomhus, men som tur är så har det gått väldigt bra. Adam verkar trivas och känna sig trygg med dom som jobbar där så det känns väldigt lugnt att lämna honom några timmar under dagarna när jag måste gå på skolan.

Sen har även Filip fyllt 7 år! Känns helt galet att han redan blivit en så stor kille. Samtidigt som jag inte minns hur livet var innan han fanns så känns det som att tiden bara har rusat förbi. Så svårt att greppa det där med tid.

Förutom det så har jag njutit av att ha min älskling hemma i helgen också. Känns lite extra viktigt att lägga ner tid tillsammans med honom när vi inte har obegränsat med tid med varandra under veckorna.

Jag har faktiskt precis just nu sagt hejdå till honom igen då han satte sig i bilen för att köra till Oslo.. Han har varit hemma på måndagar sen jag började i skolan, men från och med nu ska han börja jobba normala veckor igen eftersom Adam börjat på förskolan. Känns trist faktiskt då helgerna blev lite längre när vi fick måndagen tillsammans också.

Men, jag försöker göra det bästa av situationen och fokusera på mig och mitt välmående när han är borta. Så nu ska jag lägga mig på soffan med en härlig ansiktsmask, måla naglarna och se på en riktigt tjejig serie ;)

Hoppas ni mår bra, är friska och gör vad ni kan för att minska smittspridningen.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer