Längtan efter lillebror

Godmorgon!

Gissa när vi vaknade idag? Jo, jag vaknade först och såg mig om i sängen, där låg Oskar på ena sidan och Filip på andra och sov. Klockan var 08.50 och jag kunde knappt tro mina ögon. Vilken härlig sovmorgon vi fått!
Jag skulle duka fram lite frukost och insåg att vi inte hade någonting i kylen nästan. Vi har haft fullt upp i helgen och ätit ute för det mesta och igår när vi inte kom på vad vi skulle ha till middag så åkte vi hem till mamma och pappa och åt. Så himla smidigt nu när vi bor här att man bara kan träffas när man känner för det utan att behöva planera särskilt mycket.

Så, vi fick ta det vi hade här hemma till frukost och barnen jublade när jag plockade fram pizza ur frysen. Haha, ibland är det inte så dåligt att inte ha allt på ställ!
Oskar sitter ofta och pratar om hur det kommer bli när bebisen är här. Han frågar massor om hur bebisen har det där inne i magen och om han verkligen får i sig den maten han önskar. När han kommer ut ska han få Oskars snuttefilt och alla hans nappar så längtan efter lillebror blir bara större och starkare och det är så underbart att se.

Idag har vi inga planer, förutom att handla och fylla kylen igen, så får ta dagen lite som den kommer. Det ska vara helt okej väder nu på förmiddagen men efter fyra ska det regna, så vi får passa på att vara ute innan dess tänker jag. Imorgon kommer det in ett högtryck så från och med då och en vecka framåt kommer det kännas som att vi befinner oss i Thailand här hemma. Skönt eller jobbigt? Det återstår att se, men känner att man inte får klaga dom få dagar som vi har sol och värme här i Sverige. Så inställningen till det varma vädret med 30 plusgrader är att det blir toppen! Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Hej! Vet att ni älskar er nya kaffeapparat ju.. Får jag fråga vilken det är ni har? Vi är oxå på jakt efter en bra.
susannajungblom
,
Ja vi älskar den! Vi har PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS Dom flesta säljer inte 85 då det är den nyaste modellen av dom, men den är absolut den bästa! Lycka till i kaffemaskinsdjungeln 😉 Kram