Läppfillers

Idag vill jag ta upp något som jag personligen tycker är väldigt viktigt att dela med mig av, nämligen mina erfarenheter och tips om skönhetsbehandlingar.

Dagligen får jag frågor om jag kan dela med mig och berätta om behandlingar jag gjort, vem man ska gå till, vad jag tycker osv osv. Så idag ska jag berätta lite mer för er om Läppfillers.

Först och främst så tycker jag att man ska vara vuxen och säker på sin sak innan man bestämmer sig för att göra en injektionsbehandling.

Har man sen väl bestämt sig så är det oerhört viktigt att man går till en person som är erfaren och utbildad på injektionsbehandlingar. Detta är tyvärr ingenting man kan ta för givet när man bokar en tid hos en salong för fillers, så därför är det viktigt att man gör research och läser recensioner om personen som man ska gå till. Ibland räcker det inte att endast läsa recensioner då en del salonger tyvärr skrivit om sig själva och inte har några ärliga omdömen och eftersom man inte helt och hållet kan lita på kundrecensioner skrivna på deras egna hemsidor så är det absoluta bästa att få tips av vänner och bekanta istället. Eller så som jag gör här och nu till exempel, delar med mig utav en ärlig "recension".

Bara för att en person är läkare eller sjuksköterska så innebär inte det att hen automatiskt är bra på injektionsbehandlingar. Det krävs mer än så och det är väldigt synd att det finns dom som gör injektionsbehandlingar som inte är säkra på hur de ska utföras då det kan förstöra en persons utseende. Det hände med mig och därför är jag extremt noga med vem jag går till nu för tiden.

Jag kom till Sanna som är är Certifierad för Estetisk Injicering, med mina läppar där fillern hade lagt sig ovanför själva läppen. Det såg inte alls fint ut och förvånande nog så är inte detta ovanligt då det är många som utför injektionsbehandlingar utan att vara tillräckligt erfarna.

Om ni önskar så kan ni läsa mer om Sannas utbildningar här: Estetiksanna

På bilden ovan så ser ni att fillern ligger över själva läppen, vilket gör att det ser ut som att jag har en snusläpp. Som tur var så kunde Sanna hjälpa mig , men för att göra det behövde hon få ett bättre utgångsläge och valde därför att tömma läppen med hjälp av Hyalase. För att få bort all filler som hade lagt sig fel så var vi tvungna att göra två behandlingar innan vi hade ett så pass bra utgångsläge så att Sanna kunde fylla läppen på nytt.

Som ni tydligt kan se på bilden högst upp till höger så har fillern, som jag gjorde innan jag kom till Sanna, flyttat sig och lagt sig som en bulle ovanför läppen. Detta, som ni kanske förstår, kändes inte alls bra och jag kände mig inte bara ful utan det var även psykiskt påfrestande att se ut så här. Som tur var så går det att ta bort filler med hjälp av Hyalase. Åter igen vill jag poängtera att det är otroligt viktigt att man går till en erfaren person när man ska göra dessa typer av behandlingar, då jag tidigare försökt få bort filler utan att det har gett några vidare resultat. Hos Sanna räckte det, som sagt, med två behandlingar och så var i princip all filler borta.

Ovanför ser ni en förebild till vänster och en bild på hur jag ser ut idag till höger. Totalt har vi tömt läppen med Hyalase två gånger och fyllt den på nytt under tre tillfällen. Detta har varit nödvändigt då vi inte ville riskera att fillern skulle flytta sig igen. Sanna har alltså valt att gå fram försiktigt för att få ett så fint och naturligt resultat som möjligt med en så liten risk som möjligt att fillern skulle flytta sig igen. Jag har ett stort förtroende för Sanna och känner mig trygg hos henne och jag är så oerhört tacksam över den hjälp jag fått. Äntligen känner jag mig som mig själv igen!

Mina läppar har varit "felgjorda" i många år och det är först nu som jag har fått riktig hjälp. Därför vill jag vara så tydligt som jag bara kan när jag säger att ni MÅSTE gå till en erfaren person om ni ska göra någon form av skönhetsbehandling. Det kan hända att det kostar lite extra, men då vet man att det blir rätt från början - något man kan spara otroligt mycket pengar på än om man blir felbehandlad och sen måste göra om allting igen.

Bor ni i Alingsåsområdet eller Göteborg så kan jag varmt rekommendera att gå till Sanna för behandling. Hon gör bland annat fillers, botox, trådlyft, plasmapen och dermapen. Vill ni veta mer eller komma i kontakt med Sanna så hittar ni hennes hemsida här: Estetiksanna.se

Följ henne gärna på Instagram också där ni får massvis av skönhetstips och inspiration. Det går även fint att kontakta henne på DM där om ni önskar. Ni hittar henne här: Estetik_Sanna

Gillar

Kommentarer