Lär känna mig

Jag tänkte att det kunde vara smart att ha ett litet lär-känna-mig-inlägg här i bloggen. Var ju ett tag sen och för er som följt mig länge så är det nog inte så mycket som är nytt, men för er som är nya blir det ett snabbt sätt för er att lära känna mig.

Hur gammal är du? Jag är 31 år, fyller 32 den 25 augusti

Hur gammal känner du dig? Haha, ja du, det lustiga är ju att man på något sätt lär sig att trivas i den åldern man är i. Samtidigt som jag känner mig som en tjugoåring så har jag samtidigt hunnit med så otroligt mycket i mitt liv att jag känner mig som femti.

Var bor du? Jag bor just nu i Alingsås med min familj. Vi flyttade hit förra året efter att ha bott i Norge i 13 år.

Vilken årstid föredrar du? Alla årstider har sin charm och jag tror inte att vi hade uppskattat sommaren till exempel om vi inte hade haft en kall vinter. Men om jag måste välja så tycker jag att tidig sommar är den bästa.

Vilket är ditt favoritgodis? Salt lakrits eller choklad. Dukat eller vanlig Marabouchoklad är den absolut bästa!

Är du morgon- eller kvällsmänniska? Jag har varit båda delar. När jag var yngre så var jag alltid uppe sent, nästan hela nätter ofta och så kunde jag sova långt ut på eftermiddagarna. Men nu när jag blivit äldre och dessutom har små barn och en liten bebis så har jag så illa tvunget blivit en morgonmänniska. Oskar, min mellersta på fyra (snart 5år) går nästan alltid upp ca 06 på morgonen. Så då kan ni kanske förstå att man är rätt så trött på kvällarna. Jag kan ju ärligt erkänna att jag har somnat en och annan gång på soffan framför tvn om man säger så.

Har du någon hobby? Jag har alltid varit väldigt intresserad av träning och hälsa, så det är såklart en hobby i mitt liv. På senare dagar har jag även skaffat ett större intresse för segling då min man älskar att vara ute på sjön och har smittat av sig lite av sin kärlek till båtar på mig.

Vill du gifta dig? Ja jag är ju gift sen några år tillbaka. När jag träffade min man så visste jag att han var den rätta för mig och har inte tvekat en sekund på att jag ville spendera resten av mitt liv med honom.

Hur många barn vill du ha? Jag vill ha tre barn och det är även det jag har. Tre små underbara pojkar och jag kunde inte varit mer nöjd, tacksam och lycklig över att vara mamma till mina älskade barn.

Favoriträtt? Jag älskar allt som är fräscht och nyttigt. Lustigt nog kan man väl säga eftersom jag älskar att vara hälsosam så underlättar det ju en del att jag tycker om nyttig mat. En god sallad, varma grönsaker, speciellt rotgrönsaker är det godaste jag vet. Men favoriträtt är svårt att svara på då jag älskar all mat. Men om jag måste välja så blir det nog att sitta och mumsa färska räkor.

Vad jobbar du med? Jag är kabinchef och jobbar alltså i vanliga fall på flyg, men är i dagsläget föräldraledig. Min dröm är att få jobba inom träning och hälsa, men vi får se vad framtiden har att erbjuda helt enkelt.

Vad älskar du mest i världen? Inte, vad, utan snarare vem. 100% min man. Han är den som format mig till den jag är idag. Tack vare honom är jag en bättre människa. Med honom vid min sida känner jag att allt är möjligt och det är tack vare honom som jag är mamma till dom finaste pojkarna i världen. Jag älskar honom så det gör ont och jag skulle på riktigt inte vara hel utan honom. Så, ja, min man, han betyder allt.

Ja mina vänner, det där var lite om mig. Har ni några andra frågor ni har lust att veta så är det bara att kommentera så svarar jag såklart!

Följ mig gärna så följer jag tillbaka. Det ska bli jättekul att lära känna er som bloggar här på Nouw.

Kram kram S

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Men gud vilket roligt inlägg älskar såna ❤️
nouw.com/soffiaz_85
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Visst är dom roliga 😊
nouw.com/susannajungblom
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Åh du är varmt välkommen!❤️
nouw.com/cassandraharaldsson
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Tack gumman! ❤️
nouw.com/susannajungblom
linneaengelman
linneaengelman,
Mysigt inlägg! Kul att få lära känna dig via ett par ganska enkla frågor 😊❤️
nouw.com/linneaengelman
hilmak
hilmak,
Roligt att få lära känna dig! 💛 Träning och hälsa är verkligen en stor passion och stor del av livet även hos mig! och det låter så härligt att segla! Älskar att vara på sjön/havet, men just seglat har jag aldrig gjort 😍
nouw.com/hilmak
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Å du får följa med oss och segla någon gång, det är verkligen underbart och en enorm frihetskänsla att få vara på sjön! 💛
nouw.com/susannajungblom