Lätta val att ta

Godmorgon,

Imorse vaknade jag upp jämte Oskar, han hade kommit över någon gång under natten och tydligen sparkat ut M ur sängen så när vi vaknade var det bara vi två där. Filip sov i sin säng och M sov i Oskars. Längtar tills vi flyttar då vi ska köpa en större säng så att alla kan få plats och kan sova tillsammans utan att man puttar för mycket på varandra.
Idag har vi en del att ordna med, bland annat måste vi gå till ett café där vi ska beställa en tårta till Filips barnkalas som är nästa helg. Han har önskat sig en superhjältetårta och självklart ska han få det! När han fyllde 3 år så fick han en tårta med hans (dåvarandre) favoritserie Nicke nyfiken.
Och när han fyllde 4 så önskade han sig en Batmantårta. Då var vi inte ute i lika god tid och fick köpa en tårta av en tjej som vi hittat på Instagram och fick betala dryga tusenlappen för denna. Men det var det absolut värt då Filip blev fullkomligt överlycklig när han såg tårtan och har pratat om den lite då och då under hela året som gott.
Och ni kan ju gissa vad han sa att han ville ha för tårta i år när vi frågade han? "Batman!!" . Men vi kom fram till att han sedan hellre ville ha något nytt och kom därför fram till att superhjältetårta var den perfekta 5årstårtan till hans kalas i år.

Det är så kul att gå igenom sånna här fina tider i livet med familjen. Födelsedagar, påsk, jul, midsommar, 17 maj osv osv. Alla högtider eller speciella dagar blir så mycket mer speciella och betydelsefulla när man får uppleva dom genom ens barns ögon. Jag och M ser ofta på varandra och ler då vi vet att vi känner samma sak. Lycka och kärlek för allt vi har tillsammans.
Efter att vi har varit och beställt tårtan så ska M plugga och jag ska läsa till lunchtid ungefär och då är det dags för mig att ta en flygtur åt en kollega. Jag är ju egentligen ledig hela November, men idag ska jag en snabb sväng till Trondheim och Amsterdam. Hemma vid midnatt och sen ska jag vara hemma resten av månaden. Blir helt okej med ett litet avbrott i vardagen, för när jag kommer hem i natt och får vakna imorgon kan jag lova er att jag uppskattar det vanliga ännu lite mer.

Gillar

Kommentarer