Lego Duplo - favoriten just nu!

I samarbete med Jollyroom

Godmorgon, Idag vaknade vi tidigt här hemma hela familjen. Först ropade Oskar och ville komma in i vårt rum och mysa, som han alltid vill göra på morgonen när han vaknar. Sen ropade Filip och kom över han med. Där låg vi hela familjen i våran stora säng och gosade, vilket är den bästa möjliga starten man kan få tidigt på morgonen. Efter en stund gick vi ner i köket och satte på en kanna kaffe, mannen i huset åkte iväg till jobbet och tog med sig minsteman till förskolan för idag hade jag lovat att Filip och jag skulle ha en heldag tillsammans här hemma, bara vi två.
Jag frågade min prins vad han hade lust att göra under dagen och då svarade han "Jag vill leka med lego mamma. Heeeela dagen!"
Duplo lego är dom överlägset bästa leksakerna som barnen har här hemma. Att bygga och leka med Lego blir aldrig uttjatat och det är nästan alltid Lego som barnen har lust att leka med om dom själva får bestämma.
LEGO Duplo finns att köpa hos Jollyroom och finns i prisklasser från 79 - 999kr och är från ca 1 - 5 år. Dock skulle jag kanske inte påstå att det är en femårsgräns med tanke på att man själv, nästan 30 år gammal, tycker att det fortfarande är kul att leka med lego ibland! ;) Lego är ett perfekt sätt för barnen att använda sin fantasi och kreativitet vilket jag tycker är tusen gånger bättre än att sitta framför tvn, datorn, ipad eller mobilen. Håller ni inte med?
Favoritlegot just nu är ett tivoli, samt ett torg där det finns gubbar som lagar glass och bakar pizza. Eftersom just pizza är Filips favoriträtt så är det pizzagubbe som är roligast att leka just för tillfället.
Just Duplo känns också väldigt tryggt att låta båda barnen leka med själva då bitarna är så pass stora att man inte behöver oroa sig för att dom stoppar någonting i munnen. För Filips del är det väl lugnt ändå eftersom han är så gammal, men Oskar som bara är 2 år kan fortfarande få för sig att stoppa smålego i munnen. Så, med dom orden skulle jag vilja påstå att Lego Duplo är den överlägset bästa leksaken just nu!
Nej hörni, nu ska vi leka vidare! Hoppas ni har en fin dag, Kramar S

Gillar

Kommentarer