Lekdagar

Hej på er,

Det har varit en hel del lekande här i Alingsås med barnen dom senaste dagarna och jag har seriöst inte tänkt på att uppdatera eller göra någonting annat än att vara med dom och mina föräldrar. M har blivit sjuk så han stannar i Norge tyvärr, men vi ska ju åka tillbaka på måndag igen.
Bilderna är från när vi var på Fornebu och lekte. Jag har inte haft kameran med mig utan försökt att vara i nuet utan att tänka på att behöva dokumentera allt vi gör. Känns skönt att göra så ibland.

Det går verkligen upp och ner för mig när jag tycker att det är kul eller inte med bloggen. Senaste tiden har jag ju tyckt att det blivit kul igen, men så kom helgen och då har fokuset varit på familjen.

Resten av dagen idag så ska vi bada jacuzzi och sen ska jag stå för middagen. Jag har en supersmarrig salladsröra som jag ska laga till grillad lax. Om ni vill kan jag lägga upp receptet sen så ni får smaka för det är verkligen en supergod måltid som kommer att passa perfekt på sommarkvällarna nu framöver!

En annan sak förresten - Filip har lärt sig cykla! Det tog ungefär 5 sekunder efter att vi tog bort stödhjulen som han cyklade iväg alldeles själv. Superduktig och han hade säkert klarat det tidigare bara det att vi inte har tänkt på att prova. Känns som att han lärt sig så himla mycket dom senaste månaderna bara. Han börjar bli stor, helt klart!

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Jaaaa gärna recept 😊 Alltid kul
susannajungblom
,
Hihi ok, det kommer 😉