Lekmorgon och flytt

Godmorgon!

Vilken härlig dag det är idag. Solen går ju upp så tidigt nu och det känns som att dagarna är så himla mycket längre. Vi vaknade strax efter 6 här hemma och då gick vi upp och började laga bananpannkakor. Barnens favorit. Och när vi stod där och stekte så kunde vi se att solen sakta kom upp.

Efter pannkakorna så frågade jag om barnen ville vara hemma en stund på förmiddagen och det ville dom, så nu leker pojkarna för fullt medan jag svarar på lite mail.
Det är 7 minusgrader ute, men jag tänkte ändå att det kunde vara skönt att gå en promenad med barnen till förskolan. Eftersom det är massa snö kvar på marken så kan jag dra dom i pulkan om det blir jobbigt för dom att gå och sen kan jag ta en långpromenad i det sköna vädret innan jag går hem.

Denna veckan är jag som sagt ledig så vi får se vad jag ska hitta på för att få tiden att gå. Till helgen ska vi till Sverige för att träffa banken och signera lite papper så då får vi i alla fall något kul att se fram emot.

Sen måste jag börja ta tag i att kolla upp vad som måste göras för att flytta hem. Det är inte bara-bara när man har varit borta från landet så länge. Massa regler att förhålla sig till. Om det är någon här som läser min blogg som flyttat från Norge tillbaka till Sverige så får ni gärna säga till då jag uppskattar all hjälp jag kan få för att underlätta flytten :)

Gillar

Kommentarer