Lev hälsosamt

Inlägget innehåller Adlinks

Sen jag började leva betydligt mer hälsosamt så har jag tyvärr spenderat rätt så mycket mer pengar. Då jag måste byta ut många produkter mot andra så har det tyvärr blivit ett dyrare alternativ. Som till exempel så var jag tvungen att få i mig protein på något vis och eftersom jag inte fick i mig det av att äta kött så var jag tvungen att köpa veganskt protein på hälsokostbutiken. Jag har också varit tvungen att köpa på mig ett och annat kosttillskott för att se till att jag får i mig alla vitaminer och mineraler som jag behöver.
 

1. GOJI BERRIES / 2. PLANT PROTEIN / 3. COCO BOWL

Att vara hälsosam kostar såklart en extra liten peng, men om ni frågar mig så är det värt varenda krona då man mår så himla mycket bättre när man tar hand om sin kropp. MEN, man får ju inte vara dum! Som många kanske förstått så är det absolut billigast att shoppa på nätet och det gäller även hälsokost. Så när jag ska köpa allt jag behöver så kollar jag in Wellotekets hemsida som har ALLT jag vill ha!
Men förutom alla tillskott, protein, oljor och annat som jag köper på nätet så hamstrar jag frukt, grönsaker och bär på butiken som ligger några meter bort ifrån där vi bor. Jag tror seriöst inte att jag har gått ner ett enda gram i vikt sen jag började äta nyttigt för jag bunkrar ju upp med andra godsaker så som frukt som innehåller en hel del fruktsocker. Men det gör ingenting, för jag är ju nyttig och mår bra och det är ju det som är huvudsaken! ;)

Gillar

Kommentarer

Karo
,
Hej, det finns mängder med livsmedel som innehåller protein som inte är kött. Så länge du inte är högpresterande idrottsman behöver du inga mängder med protein. tex sojabönor,kikärtor, solrosfrön, grönkål, mandlar, röda linser,vita bönor, quinoa bara för att nämna några. så skippa det i tillsatser och ät det naturligt istället, det enda som inte finns i vegetabilier är vitamin b 12, men äter du ägg så klarar du det med.
ft
,
Håller med, behövs absolut inte köpas tillskott.
susannajungblom
,
Jag förstår, men jag kände mig väldigt svag och orkade ingenting efter att jag slutat allt jag slutat äta. Eftersom jag tränar väldigt mycket, ca 1 gång om dagen, så behöver min kropp en aning extra protein. Ägg äter jag inte heller, men tar B-vitamin tillskott. 😊