Lilla älsklingen

Hej mina vänner,

Då var det äntligen fredag och en härlig helg igen! Jag har haft rätt så fullt upp och den lediga tid jag har haft har gått till att ta hand om mina älsklingar.

Jag är sjukt glad över att M har varit hemma denna veckan för både Adam och Filip har varit lite sjuka. Filip har haft öroninflammation och Adam vet vi inte riktigt vad det har varit för fel på, men någonting har det varit. Han har varit vaken hela nätterna och gråtit, verkat som att han inte varit bekväm i sin kropp och så har han varit snorig, tårögd och allmänt dålig. Men, nu verkar han må betydligt mycket bättre så vi gissar att det kanske är tänder som börjar tränga sig på. Om jag minns rätt så fick både Filip och Oskar feber när dom fick tänder, plus att deras näsor rann. Så vi får se om det tittar ut fler tänder här framöver eller om han helt enkelt bara varit lite förkyld.

Vi har kunnat vara lite ute idag i friska luften och Oskar har till och med badat den dåren. Nu tror jag dock att det sista doppet är tagit för i år för nu börjar det bli riktigt kallt i luften under kvällarna och nätterna och då brukar sjön kylas ner rätt så fort.

Adam har för övrigt blivit en riktigt snabb liten krabat så man måste ständigt vara på sin vakt så att han inte kryper iväg!

Om en liten stund ska jag till gymmet och träna och efter det ska vi äta räkor med mina föräldrar som precis kommit hem från Spanien. Jag har saknat dom massor så det blir mysigt att träffas och prata om allt som hänt den senaste tiden.

Hoppas ni får en underbar fredag,

Kramar S

Gillar

Kommentarer