Lite allt möjligt

Tror förresten inte ni förstår hur mycket tid det faktiskt tar att hålla på med vloggar. Det är lite lustigt egentligen vad man kan få till om man bara ger sig tusan på det. Kommer ni ihåg innan jag började som flygvärdinna, då gick jag hemma i 3 år och jobbade "endast" med bloggen. Det var mitt fulltidsjobb och jag fick massvis av hat och elaka kommentarer för att jag "bara" bloggade och var "hemmafru".

Nu kan jag faktiskt förstå lite vad ni menade för man kan banne mig få till vad man vill bara man bestämmer sig för det. Just nu bloggar jag inte bara 2-3 gånger om dagen, jag jobbar även 100% (fulltid) som flygvärdinna, plus att jag har en Youtubekanal där vi publicerar 3 vloggar i veckan. Utöver det är jag dessutom mamma till mina två fantastiska pojkar och inte minst fru till min kära man. Det är jobb det också kan jag lova! ;)
  • YOUTUBE

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Hej, Är så himla imponerad av allt du gör, men jag var nog en av dem som även var imponerad när du "bara" var hemmafru. Jag tycker det jobbet är lika viktigt som klassiska jobb bortanför hemmet. I vilket fall så undrar jag hur du gör för att lyckas med allt? och hur får du tid? är du super snabb eller hur gör du egentligen? jag får nämligen inte till en bråkdel av det du gör... kram och tack för en super fin blogg och vlogg Ps, hur mår martin och fick han någon diagnos till slut?
Jenny
,
Dom åren då jag ”bara” var hemmafru var nog dom hårdaste i mitt liv haha. Oerhört intensivt att vara med sina små hela dagarna 😊
Oslofru
,
Tack, så kul att höra att du hängt med sen den tiden och alltid varit stöttande och snäll 😊 Betyder enormt mycket! Hihi, jadu, ibland undrar jag själv hur jag hinner, men vill man så kan man 😉 Gud så gullig du är som frågar om Martin. Han mår lite bättre, men inte alls helt bra. Han väntar på att få komma till en specialist för att få utrett vad felet kan vara. Kram på dig <3
Oslofru
,
Eller hur! 😊