Lite gott och blandat

Godmorgon,

Jisses, ni vill inte veta vilken jobbig natt vi hade i natt. Vi gick och la oss rätt så sent eftersom vi började se dokumentären med Avicii och ville inte stoppa att se förrän den var slut.. Jag satt med gråten i halsen under hela dokumentären i vetskap om att han gått bort. Alla mina flöden på sociala medier är fyllda av sorg efter hans bortgång. Så hemskt..

Men, åter till min jobbiga natt. Klockan 01.15 vaknar pojkarna. Båda två. Eftersom M fortfarande är dålig och har ont så klarar inte han att gå upp på natten så jag skuttade upp och gick in till pojkarna. Oskar la jag tillbaka i sin säng och sa "Hjärtat, det är mitt i natten, somna om.." Lätt som en plätt la han sig tillbaka och accepterade läget. Filip däremot var varm. Det kändes som att han hade feber och därför ville jag lägga honom i min säng så jag kunde ha koll på honom. Jag frågade om han ville följa med till mammas och pappas säng och det ville han. Tyvärr gillade inte Oskar det och sa "Mamma, inte gå" när jag försökte smyga ut ur rummet med hans storebror. Så jag fick gå över och lägga Filip i sängen jämte M och sen var det bara att traska över till pojkarnas rum igen och lägga mig i den lilla våningssängen och försöka somna om. Lättare sagt än gjort. Jag är inte van vid att sova i en så liten säng och vaknade stup i kvarten tills Oskar sen ville upp för dagen klockan 05.30.

Phu. Ja, jag är trött. Men.. Jag har fått gjort en hel del nu på morgonen och känner att jag har kommit i kapp med min mail och skrivit färdigt en del samarbeten. Så tummen upp för att gå upp tidigt! Så länge det finns kaffe och Redbull i massvis så är det inga problem för mig med lite sömn.
Till något helt annat - Jag älskar våran nya kamera, Leica Q! Visst kostar den en liten summa, men snacka om att vara värt varenda lilla krona! Den tar så grymt bra bilder, är lätt att förstå sig på och är dessutom lätt och smidig att ha med sig överallt. Och visst har väl bilderna på bloggen blivit härligare att se på? Det tycker i alla fall jag!
Idag ska vi åka till huset och samla skräp för att sen kasta på tippen. Det är liksom det sista som ska till nu innan vi lämnar över huset på fredag till dom nya ägarna. Det är många som frågar oss vad vi egentligen tänker som lämnar detta stora fina drömhuset bakom oss. I tidningarna kunde man läsa om att dom nya ägarna sålt sin lilla lägenhet i stan för att flytta ut i detta fina "palats". Haha. Det känns lite overkligt och kul att huset fått så mycket publicitet, det är ju trots allt ett hus vi byggt från grunden så det är såklart jättekul! Det är ett drömhus och vi är jätteglada över att ha fått bo där i några fantastiska år. Men det är så oerhört skönt för oss att vi äntligen bestämt oss för att ta steget och flytta till det landet vi trivs som bäst i (nästa år). Nu när vi har flyttat in i den här lilla lägenheten i Jessheim så känner vi dessutom att det är väldigt skönt att slippa allt som har med att bo i hus att göra. Städa, hålla ordning, klippa gräs, rensa pool, sophantera osv osv osv osv. Listan kan göras lång och visst är det grymt att bo i hus om man är en pillig och organiserad person, men det är varken jag eller M. Visst är min man händig och fixar allt han tar sig till. Han byggde ju till och med garaget själv. Men, det är tid vi inte har så gott om och vi har insett nu efter 4 år i hus att vi inte är några hus-människor. Det passar helt enkelt inte oss. Vi saknar "easy-living" och det är precis det vi får när vi bor i lägenhet.

Här där vi bor nu är 65 kvadrat och det känns kanske lite litet. Men det är bara för ett år och sen kommer vårt nya hem ligga på 135 kvadrat vilket känns mer perfekt. Guuuud så jag längtar tills jag kan berätta mer om vårt nya hem, det är så sjukt fint och ni kommer att fatta varför vi sålde vårt "palats" för att flytta. Hihi, sååå spännande!

Gillar

Kommentarer