Lite internetshopping

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Godmorgon, Det blir många bilder här från min lilla favoritplats i vårt nya hem. Denna balkongen ger mig ro i själen när jag vaknat och därför älskar jag att starta dagarna här!
Jag sitter faktiskt just nu i skrivande stund och beställer hem lite produkter från Åhlens. Dom har massa rabatter just nu så jag passar på. Bland annat har dom 25% på mascaror nu i helgen så jag köpte två min favorit från Lancôme.

Här var allt jag klickade hem idag: Doll eyes mascara , Clinique facial soap , Kroppsolja , Solpuder , Läppglans

Nu när jag är gravid så smörjer jag magen som en galning och den kroppsolja jag gillar mest är den ovan eftersom den har en pump vilket underlättar massor då det inte kletar.
Känns rätt så skönt att kunna sitta hemma och shoppa faktiskt. Men jag undrar hur det kommer att gå för alla fysiska butiker i framtiden. Man ser hur hur fler och fler får stänga ner och att det verkar som att det inte lönar sig för butikerna att längre hålla öppet. Det är billigare att sälja online. Synd för våra barn och barnbar som kanske aldrig får möjligheten att gå och kika i skyltfönster och handla av personal i butiker i framtiden... Just nu är det lite mulet ute, men enligt väderprognoserna så ska det bli klarblå himmel och sol efter lunchtid så vi hade tänkt åka till någon strand och bada. Nedanför oss finns en brygga som barnen älskar att hoppa ifrån, men vi tänkte att det kunde vara smart att vara på en badplats där man kan bottna så att pojkarna kan öva på att simma utan armpuffar. Det mysigaste som finns är ju att packa med sig picknick och hänga på stranden under varma sommardagar och inte tala om att bada!

Gillar

Kommentarer