Lite nytt!

Heej alla underbara goingar där ute!

Hoppas ni har en fin sommar så här långt. Än är den inte över, utan så som det ser ut så är ju Augusti månad en riktig toppenmånad med strålande sol och varmare temperatur igen. Så himla härligt!!

Kommer ni ihåg för ett tag sen att jag pratade om att det skulle hända lite nya grejer här på bloggen? Ja, nu har det hänt. Jag har flyttat bloggen till en ny bloggportal. Det känns skönt och uppfriskande med något nytt och jag är mer taggad och motiverad än någonsin på att fortsätta blogga. Kul va?

Jag kommer att fortsätta dela med mig av det mesta, men eftersom träning och hälsa har blivit en stor del av mitt liv så är det just de jag kommer skriva mest om här inne. Ni kommer hitta mig bland "Utvalda bloggare" här inne hos Nouw under kategorin "Träning" vilket känns jättekul och helt rätt för mig just nu!

För er som är nya här inne och kommer från Nouw - Ni får jättegärna börja följa mig här så följer jag såklart tillbaka! Jag känner ingen här inne så det hade varit superkul att få lite nya bloggkompisar att följa!

Min instagram har jag blivit mer aktiv på och ni kan hitta den till vänster här i bloggen. Följ mig gärna där också om ni vill!

Det är mer spännande saker som sker i mitt liv just nu, men än så länge så måste jag hålla det lite hemligt, men lovar att dela med mig så fort jag kan!

Så, det är lite nytt med den nya bloggportalen även för mig, så om det är någonting som känns konstigt eller som ni märker inte fungerar så är jag tacksam om ni säger till så att vi kan fixa det.

Ni ser att det finns en "gilla"-knapp under inläggen som ni gärna får klicka på om ni uppskattar det jag delar. Sen är alltid era fina kommentarer välkomna och jag svarar som vanligt på det allra mesta.

Hoppas ni är lika taggade som mig inför denna lilla nystart.

Puss och kram på er, vi hörs snarast igen ;)

Gillar

Kommentarer