Lite random sommarbilder

Godmorgon,

Min kamera går på helvarv, men jag har blivit dålig på att publicera känner jag så här kommer lite random bilder som jag tagit den senaste tiden.
Sommardagarna är ju helt magiska just nu och varje kväll som vi sitter på balkongen och ser ut över våran fina sjöutsikt så känner jag en sån enorm tacksamhet. Jag är så tacksam och lycklig över vart jag är i mitt liv och just nu så känner jag mig verkligen som hemma. Det finns inget beslut jag är så stolt och glad över som jag är att vi flyttade tillbaka till Sverige. Det är ett val som var svårt att ta, men som vi inte ångrat en enda sekund.

Vi är så himla glada över vårat boende och även barnens förskola och skola. Dom kunde inte hamnat på en bättre plats och nu har dom även fått så fina vänner och det är jag också så otroligt glad över. Dom har vänner och det är något som man såklart önskar att sina barn ska få. Sen har ju deras vänner även väldigt fina föräldrar som jag och M fått fina relationer med.

Ett år har vi bott här nu och det måste jag nog säga har varit ett av dom bästa åren i mitt liv och jag ser verkligen fram emot att fortsätta leva här och se mina barn växa upp och skapa minnen för livet.

Gillar

Kommentarer