Lite skönhet

REKLAM FÖR SWISS CLINIC MED REKLAMLÄNKAR

Godmorgon, I natt sov Adam från 20-05.40 så jag känner mig utvilad och klar för dagen. M står och steker pannkakor vilket har blivit lite av en tradition på lördagar när han är hemma. Barnen får välja mellan pannkakor, plättar eller våfflor. Under tiden vi väntar på att frukosten ska bli färdig så sitter jag och beställer hem lite skönhetsprodukter. Swiss Clinic har ju 20% på ALLT nu så man får ju passa på!

1. FACE - MICRONEEDLING / 2. EYELASH GROWTH SERUM / 3. SELF-TANNING TREATMENT / 4. HAIR RENEWAL SERUM / 5. REVIVING FACE SERUM / 6. BODY - MICRONEEDLING / 7. PURIFYING PINK CLAY SHEET MASK / 8. TOTAL WHITENING SYSTEM / 9. EYE CREAM

Blek som jag är känner jag för att köra några omgångar brun-utan-sol så att man får känna sig lite fräschare igen. Jag ser ju tröttare ut än vad jag är när jag är så vit, men så är jag emot solarium så bus-produkter är bäst för mig. Tidigare har jag använt dessa dropparna och dom ger verkligen en naturlig bränna så jag har klickat hem två stycken och längtar såååå tills jag får hem dom och kan smörja in mig! Annars händer inte så mycket i helgen, vi har inga planer direkt mer än att umgås med familj, men det är ju så vi vill ha det. Inga planer och bara massa mys!!

Gillar

Kommentarer