Livet

Det absolut viktigaste i mitt liv är mina barn och min man, min familj. Dom betyder allt och jag skulle göra vad som helst för dom. Men, det är så viktigt att även leva sitt eget liv och göra saker för sig själv ibland. Det är väldigt sällan jag väljer att spendera en ledig dag utan familjen, utan är helst med dom hela tiden...
Men det är det som är så fantastiskt med livet. Man har möjlighet att forma det själv och tack vare människor man möter så ändras dagarna och om man bara blir lite bättre till att säga JA till saker så blir livet lite mer roligt och oförutsägbart. Visst är det inte kul att lämna pojkarna nu i helgen när jag är ledig från jobbet, men jag kan nästan garantera att jag kommer ha en helg som jag sent kommer glömma. En dag i livet som inte är som dom vanliga. Det brukar ju faktiskt vara dom som man minns lite extra.

Idag ska jag ju åka till Stockholm med Karro och vi kommer ha en supermysig dag där och sen gå på Iconfest Awards på kvällen. Jag blev inte en av dom slutgiltigt nominerade, men är ändå evigt tacksam till alla er som röstade på mig! Ni är underbara och jag är så glad över att jag har bloggen och över att jag har er som läser och stöttar mig i min vardag. Ni är bäst!

Hoppas vi ses i Stockholm, nu ska jag rusa iväg till flyget. Puss och kram!

Gillar

Kommentarer