Livspussel

Godmorgon,

Igår var det ju helt galet varmt (och även idag), så efter skolan åkte vi ut med båten en sväng. Man får ju passa på!

För så som det ser ut nu på alla rapporter så ska det bli kallare igen. Buhu, denna sommaren blev alldeles för kort. Känns likadant varje år, men förhoppningsvis får vi en släng värme i september också som vi hade förra året. Eller vad tror ni?

Denna morgonen har jag varit extremt effektiv förövrigt och det var länge sen jag fick sätta en väckarklocka, men nu har vi ju tider att passa så då är det bara att gå upp när det ringer. Jag försöker fixa så mycket jag kan på kvällen innan, så som att lägga fram kläder till barnen, förbereda vad jag själv ska ha på mig och ställa fram vad jag kan till frukost och eventuellt om dom ska ha med något speciellt till skolan. Sen på morgonen går jag själv upp 30 minuter innan barnen, 06.30. Då tvättar jag mig i ansiktet, tar på deo, dricker jag kaffe, sminkar mig och klär på mig. När klockan är 07.00 väcker jag dom två äldsta barnen, lägger fram kläder på deras säng och borstar deras tänder. Sen får dom gå på toa och klä på sig skona medan jag väcker Adam. Yes, jag får väcka honom för han är en riktig liten sjusovare.

Klockan 07.25 går vi ut från dörren och tar en snabb promenad till skolan och där lämnar jag Filip och Oskar lagom till frukosten. Sen åker jag iväg, lämnar minstingen hos den som passar och så åker jag själv iväg. Det är ett pusslande nu i höst, men till våren kommer förhoppningsvis Adam in på samma förskola som sina storebröder och då blir det lite lättare på morgonen. Men jag är så oerhört tacksam över all hjälp vi får för att kunna få livspusslet att gå ihop.

Nu har jag en fullspäckad dag framför mig som jag hoppas att jag kan avsluta med sol, bad och god grillmat med mina älsklingar.

Hoppas ni får en underbar tisdag. Kram på er!

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

sarajohansson1015758
sarajohansson1015758,
Det ser helt underbart ut att åka ut med båten.
Hoppas ni får en härlig tisdag ni med
nouw.com/sarajohansson1015758
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Jaa visst är det underbart 😘
nouw.com/susannajungblom
Forsens
Forsens,
Underbart ☀️💦
nouw.com/forsens
SusannaJungblom
SusannaJungblom,