Ljus framtid

Godmorgon,

Har ni sovit gott? Vi sov rätt så länge imorse. Jag vaknade när Filip ropade "pappa" och insåg rätt så fort att han redan hade kommit iväg till jobbet. Så då var det bara att flyga upp ur sängen och gå in till pojkarnas rum.

När vi kom upp och gick ut till köket så frågade jag vad dom ville äta till frukost och då frågade Oskar om dom inte kunde få äta med sina kompisar på förskolan. Jag blev så glad över att dom ville åka dit så vi skyndade oss att göra oss iordning och så åkte vi iväg.
Bilderna ovan är från igår när jag körde hem från mina tjejkompisar. Ljuset var helt magiskt och det fyllde hela mig av sån glädje och kärlek. Jag kände mig tacksam när jag körde hem. Jag var tacksam över att jag har träffat så fina människor i mitt vuxna liv, människor som jag hoppas jag kommer att hålla kontakten med även efter jag flyttat hem till Sverige. Tack vare dessa tjejer har jag lyckats må så bra som jag kunnat under den senaste tiden här i Norge. Samtidigt kände jag mig full av glädje och lycka över allt som komma skall. Vi har så mycket att se fram emot i 2019 och jag längtar efter att få dela med mig av allt till er!

Gillar

Kommentarer