Lunch i Göteborg och ny bil

Det har blivit väldigt många restaurangbesök i det sista och jag tror, eller snarare - jag vet, att det beror på att jag är aningens uttråkad på vardagarna och att få gå ut och äta lunch gör dagen aningens mer innehållsrik.

Just lunch är dessutom mitt favoritmål på dagen för då mår jag som bäst och det är den maten jag njuter av mest. I Sverige ska vi vara så himla tacksamma över denna "lunch-kultur" som vi har för det är verkligen något unikt och något som man inte är van vid i många andra länder. Att man kan gå ut och äta för ca hundralappen och dessutom få salladsbuffé och sen kaffe och kaka efter en utsökt huvudrätt, det är inte dåligt vill jag lova!

Häromdagen var ju vi i Göteborg och då passade vi på att luncha med min pappa och åt då på Angelini och det var ju ett jättemysigt ställe med helt okej mat.
Det var mysigt att bara få sitta och äta gott, umgås, prata om livet och njuta av lugnet för en stund. Vi var även och kolla på bil då och jag har inte berättat det för er än, men vi har faktiskt köpt en ny bil nu! Vi bestämde oss för en Tesla igen då vi älskade våran förra, men mer om hur den ser ut och allt får ni se när vi får den. Det är lite oklart när det blir eftersom vi har beställt en helt ny modell med topputstyr, så förhoppningsvis blir den klar till December, men det kan hända att vi får vänta till mars om vi har otur. Det ska bli sjukt kul att få visa er när vi får den, hihi!!
  • Middag

Gillar

Kommentarer