Lunch på Tallhyddan

Nu har hela familjen cyklar äntligen och det firade vi med att ta en cykeltur till Tallhyddan för att äta lite god lunch.
Jag åt deras räksallad som är sinnessjukt god! Jag brukar tycka att dressingar till räksallader brukar vara lite mäktiga, men denna som dom har är rätt så syrlig och fräsch vilket jag älskar. Barnen tog våffelbuffé och likaså den stora pojken i familjen. ;)
Filip är så duktig på att cykla själv och rätt vad det är så kommer väl Oskar också lära sig antar jag. Men ska jag vara ärlig så tycker jag det är lite mysigt att ha honom bak på min pakethållare, så det är helt okej om han vill sitta där bak lite till.

Ultraljudet gick förresten bra idag, men tyvärr är det så att moderkakan ligger i framvägg och därför har jag inte känt bebisen röra sig. Men, barnmorskan sa däremot att jag kommer att känna bebisens rörelser, bara det att han måste växa till sig lite först så att sparkarna blir lite mer tydliga. Så om någon vecka skulle jag säkert få känna vilket gjorde mig väldigt lättad att höra.

Snart kommer mina föräldrar hit en sväng, det blir mysigt <3

Gillar

Kommentarer

Anna-Karin
,
Har också haft moderkakan i framväxt, kände massa efter vecka 20. Inget konstigt men förstår att du längtar
susannajungblom
,
Ja nu längtar jag massor ❤️