Lyckliga nyheter i mitt liv

Det är så mycket som försegår i min värld just nu och jag måste hålla så mycket hemligt för er vilket gör att bloggen kanske känns lite ytlig och opersonlig. Jag ber om ursäkt för det och hoppas att jag snart kan dela med mig av alla positiva och lyckliga nyheter i mitt liv.
Vi har det väldigt bra i våran familj och vi är lyckligt lottade som har det så fint som vi har det. Men det lustiga är att vi hela tiden söker förändring och förbättringar i våran vardag. Är det något som inte känns helt rätt så ändrar vi på det och om det är någonting vi vill så ser vi till att det blir så. Både jag och min man är väldigt lika och vi vill samma sak i livet vilket jag är överlycklig över. Men ibland är vi lite för lika och lite för impulsiva att våra huvuden ständigt bombaderas med nya idéer och önskemål i livet. Det är svårt att förklara eftersom jag inte helt och hållet vill berätta för er vad det är vi går igenom just nu och vad det är som egentligen kommer att hända framöver. Men så småningom kommer ni att förstå..

Den första, stora händelsen som vi har framför oss just nu är att få sålt vårt hus och jag har just precis läst igenom det första utkastet av prospektet som kommer att komma ut på internet samt i pappersform som folk kan ta med sig hem från visningen. I jul kommer huset komma ut offentligt för försäljning och redan 7 januari kommer vi att ha visning. Det är med blandade känslor vi säljer vårt hus, men framför allt känner vi en lättnad och en stor glädje över vad som komma skall.

Gillar

Kommentarer

Tanja,
Det känns bekant det där med att konstant vilja förbättra sitt liv. Endel saker är enkla att förverkliga och andra får man lägga åt sidan och vänta på rätt tillfälle. I videon där ni satt och planerade (och barnen senare pratade om spöken) skymtade man en rubrik uppe på pappret. Kanske det var meningen att ge en sneak peak eller? 😉 Lycka till med allting! Hoppas allt går som ni har planerat. 😊
kavander.net