Lyckligt lottad

Det är så lätt att låta dagarna gå utan att reflektera, men under den senaste tiden har jag verkligen försökt att leva i nuet, leva i stunden, ta vara på ögonblicken och känna tacksamhet för det jag har. Jag har sänkt kraven på min "måste"-lista och gör istället saker som jag vill göra. Jag VILL umgås med min familj och jag VILL lägga tid på att vara närvarande i stunden.

Som igår när vi var och fikade på stan. Det var en sån himla mysig stund och vi satt länge och bara pratade med varandra och både jag och M var så stolta över våra pojkar som blivit sånna härliga individer. Dom är modiga, trygga i sig själva, utåtriktade, pratglada, sprudlande och kärleksfulla. När vi satt där på cafét kunde jag inte sluta känna en sån enorm stolthet över vad jag och min älskade man har skapat tillsammans. Jag känner mig så lyckligt lottad som har en så fin familj.

Nu är det vardag igen och M har åkt till Norge och jag längtar efter honom som vanligt från den sekund han åker härifrån till det ögonblicket han kommer innanför dörren och vi får vara tillsammans igen.

Barnen sover och det ska jag strax med göra. Hoppas ni har en fin tisdagskväll allihopa, vi hörs snart igen. Kramar S

Gillar

Kommentarer