Magrutor - utmaning

Godmorgon,

Jag blev väckt tidigt imorse, men antar att det är så det kommer bli nu framöver eftersom vi har nya rutiner med tidigare väckningar på vardagarna. Barnen vänjer ju sig och vaknar då även tidigt på helgerna. Helt okej för man får ju såklart mer utav dagen om man går upp och startar dagen.

Något som jag väldigt gärna skulle vilja få mer av är magmuskler, dock är det magen som jag tycker är tråkigast att träna. Ja, även jag kan tycka att vissa grejer med träning kan vara lite sega och jag kan ärligt erkänna att jag undviker magträning så långt det går. Men, så är det det här med att få resultat, ja då måste man ju jobba för det. Så nu har jag satt upp en liten utmaning för mig själv och det är att stå i plankan 1 minut varje dag. Jag menar, 1 minut, det har man väl tid med någon gång under dagen? Jag menar, en minut måste vara bättre än ingen, eller hur? Någon som är med mig?

Vi kör plankan 1 minut, varje dag från och med nu och till 30 september. Let´s go!

  • Träning

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Åh jag känner samma vill verkligen verkligen ha mag tips har försökt söka och allt så vet du kanske några mag och rump övningar?🙈
nouw.com/jenniesh