Måla och färglägga

Den här dagen har flugit förbi och jag har bland annat hunnit med ett besök hos min underbara barnmorska. Är det bara jag eller är alla barnmorskor så himla härliga, varma, godhjärtade och mysiga? Under alla mina tre graviditeter så har jag älskat mina barnmorskor och fått en fin relation till allihopa. Jag har alltid känt mig trygg och omhändertagen och det känns så skönt att få komma dit och kunna prata av sig, samt få veta att allt är bra med sin bebis. Jag undrar om det är en egenskap som man måste ha om man ska få lov att jobba som barnmorska?

Både jag och bebisen har det i alla fall väldigt fint och imorgon går vi in i vecka 37. Det känns häftigt att vara så här höggravid och samtidigt må så bra!

Sen har såklart höjdpunkten på dagen varit att umgås med pojkarna. Oskar fick färgpennor när han fyllde år och dom har använts flitigt vill jag lova. Vi har seriöst målat mellan 1-2 timmar varje dag sen han fick pennorna så här kan vi snacka valuta för pengarna som man aldrig annars får när man köper leksaker till pojkarna. Dom brukar nämligen tröttna fortare än vinden när dom får något nytt i vanliga fall.
Det roliga med att killarna gillar att måla och färglägga är ju att jag också älskar det. Vi brukar skriva ut roliga teckningar som man kan fylla i med färg och söker man på "coloring for adults" så hittar man även sånt som är kul att färglägga för oss vuxna. Tips om ni vill göra något tillsammans med barnen.
Klockan tickar på så fort idag och om en stund ska vi ta på oss myskläder och pyjamaser och lägga oss på soffan. Vi brukar varva ner med en film på kvällen och äta lite kvällsmys. På helgerna innebär kvällsmyset chips, godis eller kex, men på vardagarna äter vi inget socker eller onyttigheter så då får pojkarna frukt.

Kvällsmyset på soffan är nog den överlägset bästa stunden på hela dagen. Det tycker barnen, men även jag <3

Gillar

Kommentarer

fanny s
,
Hej Susanna! Vad är det för rolig låda med olika färgpennor som Oskar fick? Min dotter älskar att rita och pyssla, hon hade nog blivit överlycklig för något liknande! Önskar dig en härlig dag!
susannajungblom
,
Det är nog det bästa köpet någonsin för den färglådan älskar båda pojkarna. Du kan köpa den härN (reklamlänk): https://track.adtraction.com/t/t?a=1259684177&as=1336825724&t=2&tk=1&url=https://lekmer.se/art-park-malarset-210-delar/p/34392 Kram, kram