Måndag

Godmorgon,

Det känns så himla skönt att vi har ännu en ledig dag tillsammans innan vardagen börjar igen. Denna helgen var lång och välbehövlig för oss alla känner jag och nu har vi fått ladda upp med massa familjetid och är klara för morgondagen då M åker tillbaka till Norge igen.
Ni är många som undrar hur jag mår och det har varit oerhört tufft sen förlossningen och jag har fått kämpa mig igenom en och annan ångestladdad panikattack sen dess. Men nu, snart 5 månader senare så börjar jag känna mig bättre igen. Jag har fått väldigt fin hjälp och framförallt stöd från min familj, vilket har gjort det möjligt för mig att bli bättre. Det känns inte helt bra och det kommer det förmodligen inte göra någonsin eftersom det är så jag är som person. Men jag vet vad som ska till för att jag ska må så bra som möjligt och det känns lättande.

Sen har ju även ni varit till stor hjälp och jag är så tacksam och glad över att ni som läser här inne är så fina, varma och kärleksfulla människor som verkar vilja mig väl. Så tack för det!
Nu ska vi njuta av dagen och ta vara på tiden tillsammans. Ha det toppen så ses vi imorgon igen!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Jag tror att vi blir starkare genom att gå igenom ex. En förlossningsdepression , man lär känna sig själv på ett sätt som andra förmodligen inte gör. Sedan kanske vi samtidigt blir mer sköra, men genom att påminna sig själv om att man inte är ensam, att mammalivet inte stannar och att det är en dag även i morgon, så klarar vi oss bra ändå. ❤️