Mår som jag förtjänar

Hej !!

Hur mår ni?

Jag har haft en så himla rolig vecka och tiden har, som vanligt, bara rusat förbi! Igår var jag ute med mina klasskompisar på Stures här i stan och åt middag, drack vin, spelade Quiz och Shuffelboard. Det var svinkul och jag är så himla glad över alla fina människor jag mött på min utbildning!

Idag har jag mått som jag förtjänar, haha, men det är lugnt eftersom jag i princip aldrig dricker, så när jag väl gör det typ en gång om året så är det helt okej att må lite halvkass dagen efter.

Så idag har jag tyckt lite synd om mig själv, ätit chips, godis och glass hela dagen lång. M kom hem precis så nu kan jag äntligen slappna av och låta honom ta över alla sysslor här hemma och alla måsten med barnen. Skönt.

Så nu ska jag fortsätta mitt slappande på soffan framför Away - en ny serie som vi har börjat se på Netflix. Har ni missat den så är den rätt så bra faktiskt. Handlar om en mamma som åker upp i rymden och lämnar sin dotter och man hemma. Helt okej och sevärd.

Sen kan jag tipsa om en ny tjejig serie som jag redan sett klart hela säsongen förra veckan. Haha. Den heter Emily in Paris och handlar om en tjej som lämnar sin kille för att åka till Paris och jobba. En väldigt mysig serie och om du gillar typ Gossip Girl så är detta en serie för dig ;)

Har ni några tips på någon annan bra serie så får ni gärna tipsa på!!

Nu kallar soffan och ännu en påse lösgodis. Hoppas ni får en mysig lördagskväll, kramar S

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,

Vad snygg du var i glasögonen 🙌🏼

nouw.com/starofusa
linnealarssonss
linnealarssonss,

Mysigt!! Jag kollar på Rebecca Martinsson 😊

nouw.com/linnealarssonss