Mardrömsnatt och omstart

Idag kan jag tyvärr inte påstå att det är en särskilt "god" morgon för denna natten som var har varit en värsta någonsin tror jag. Eftersom natten till igår också var en dålig natt för min del så kände jag att jag verkligen behövde få sova nu så jag la mig relativt tidigt vid 21.00 Av någon anledning så flimrade ögonen och jag hade svårt att sluta tänka. Hjärnan gick på helvarv och att somna kändes näst intill omöjligt.. Men till slut gick det.

23.00 vaknade jag av hög musik och fylleskrik

23.10 kom Oskar som antagligen också blivit väckt av oljudet utifrån..

23.40 somnade oskar och sov oroligt och rörde sig mycket.

02.00 kom Filip och la sig i mitten. Det gillade inte Oskar så då fick jag flytta om. Jag la mig i mitten med ett barn på varje sida och här kunde jag omöjligt få sova.

02.30-05.00 var Oskar mer eller mindre vaken konstant. Han ville ha sin snutte, han hade tappat nappen, han var törstig och ville ha bubbelvatten, inget annat dög, inte vattnet jämte sängen utan det skulle vara kallt bubbelvatten. Det var bara att gå ut till köket och fixa så att han inte skulle skrika tills Filip vakna.

Jag försökte få sova mellan väckningarna, men svettades och låg obekvämt med pojkarna sparkandes och puttandes från varsitt håll.

06.05 ville Oskar gå upp.

06.20 Filip ville upp..

Sen försökte jag slumra lite till men pojkarna kom och störde om vartannat så det var bara att acceptera läget och gå upp.
Jag hade kunnat låta den dåliga sömnen gå ut över resten av dagen, men tack vare bloggen så får jag skriva av mig och gå vidare. Det är skönt. Så nu börjar vi från början och hälsar denna dagen välkommen, så.. Godmorgon på er!
Vi äter jordgubbar till frukost idag efter barnens önskan. Lite senare kommer min mamma hit och ska vara med oss under dagen. Det ska vara fint väder så vi tänkte gå en lång promenad med barnen i vagnen och så ska vi ta med oss picknick och luncha när vi gått ett tag. Badkläder ska såklart också packas ner för det känns som att det kommer bli varmt idag och då uppskattas ett dopp mer än vanligt.
I skrivande stund sparkar barnen lite boll till varandra och jag sitter på min favoritplats, terassen, och försöker njuta av lugnet. Jag skulle önska att jag kunde gå ner och ta ett morgondopp, men det går tyvärr inte att göra det själv, utan då måste jag ha med småttingarna vilket gör morgondoppet till ett mindre fridfullt vilket jag egentligen skulle behöva. Så jag väntar till senare med badet.

Hoppas på en fin dag idag så tittar jag in här lite senare och berättar hur det gått. Kramar S

Gillar

Kommentarer