Me and my babe

Jag bara storälskar att umgås med min man. När vi får tid för bara oss själva så är det som att man blir nykär på nytt! Det känns så otroligt viktigt att få till dom här små dejterna då och då så att man inte glömmer av den starka kärleken till varandra i den annars så stressiga vardagen.
Jag lyssnar för övrigt på en podd med Katrin Zytomierska där hon ofta pratar om att det är omöjligt att vara kär i en och samma person hela livet. Hon påstår dessutom att det inte går att vara kär i någon längre än ett år. Detta är någonting som jag hoppas kunna motbevisa då jag är minst lika förälskad i min man nu som jag var den dagen jag mötte honom!

Personligen tror jag att det finns 1 person som är menad för en annan och om man lyckas hitta den personen så kommer man att hålla ihop hela livet. När man väl har mött varandra så finns det ingenting som kan skilja dom åt. Tyvärr så finns det många personer som kan kännas rätt, men som inte är det och det är dom personerna som försöker att få det att fungera fast det inte känns helt och hållet rätt. Dessa personer håller såklart inte ihop resten av livet, men det är ju bara för att dom inte var menade för varann. Så hur vet man att en person är "rätt"? Jag kan lova er att man känner i hela kroppen när man träffat den rätta!

Det var när jag mötte min man som jag kände mig hel för första gången i mitt liv. Jag lärde känna mig själv på en helt annan nivå och meningen med mitt liv förändrades och det enda som betydde någonting för mig var att få vara tillsammans med honom och uppleva livet tillsammans med han. <3

Gillar

Kommentarer