Med vänner i Ljungskile

Godmorgon,

Igår hade vi en alldeles fantastiskt underbar dag i Ljungskile hemma hos våra vänner. Först när vi kom så åt vi en jättegod lunch och sen packade vi ihop lite fika och åkte ner till havet.
Det var perfekt strandväder då solen tittade fram bland molnen ibland, men för det mesta så var det lite mulet och skönt.
Barnen badade i havet och vi vuxna svalkade fötterna. Jag blir så lycklig när jag är vid havet och speciellt i Sverige då jag får sånna härliga känslor i kroppen och får en form av känsla att jag är hemma. Det är lustigt det där hur bara några mil kan ändra känslan sådär när det på sätt och vis är samma typ av miljö i Norge där vi bor.
Det är något speciellt med svensk sommar och det blir extra mysigt när man umgås med vänner som man inte träffat på länge och som man har en go kontakt med och massor att prata om.
Vi spenderade hela dagen hos Viktor och Lena igår och barnen lekte otroligt bra tillsammans och var på glatt humör vilket gjorde det hela väldigt, väldigt trevligt och lättsamt. Dom har också två pojkar i ungefär samma åldrar. Tyvärr så träffas vi inte så ofta och det beror på att vi bor i två olika länder och det alltid blir ett projekt när man ska försöka få till en träff. Men när vi väl träffas så är det alltid lika kul och jag längtar redan till nästa gång vi ses igen!
Idag är vi hos mina föräldrar i Alingsås och vädret är lite halvkass, men det hindrar inte oss från att ta oss ut på stan en sväng. Så länge det inte regnar så är vi nöjda helt enkelt! ;)

Gillar

Kommentarer