Mellandagarna

Godmorgon,

Det blev en tidig morgon idag, men det gör ingenting.. Det är rätt så mysigt att sitta i mörkret och mysa.
Idag har vi ett mission! Jag har nämligen fått utskrivet en nässpray som ska hjälpa att öppna upp mjölkgångarna och underlätta amningen. Men när jag var på Apoteket igår så sa dom att den inte fanns någonstans (hos deras apotekskedja) så idag ska vi åka runt till lite olika Apotek för att se om vi har tur och kan hitta sprayen någonstans. Känns ju rätt så surt att ha fått den utskriven men inte har möjlighet att hämta den någonstans. Det Apoteket som jag var hos igår sa att det var en beställningsvara som inte gick att få hem förrän 8 januari. Men jag vill ju ha den NU NU NU! Ni som själva har lite problem med amningen förstår mig säkert..

Så, idag tänkte jag faktiskt göra mig iordning lite grann och ta med mig pojkarna ut på stan. Om vi måste så får vi åka ner till Göteborg och då kan vi ju passa på att kolla mellandagsrean också.

Men först nu så ska vi duka fram lite frulle och så ska jag hälla i mig en kanna amningste. Snacka om att jag gör ALLT för att amningen ska fungera. Det "lustiga" är att jag inte alls brydde mig så här mycket med Filip och Oskar, men å andra sidan fungerade allt som det skulle då,, Nu när det inte går som jag önskat så är det de enda jag tänker på..., "Slappna av!" tänker ni nog då, men det går inte. Hade det gått hade jag gjort det, tro mig!

Gillar

Kommentarer