Meningen med allt

Godmorgon,

Ibland, speciellt som nu när jag går upp mitt i natten för att börja jobba, så kan jag fundera starkt över vad egentligen meningen med allt är. Varför gör vi som vi gör dag in och dag ut egentligen? Vad är liksom meningen med det hela? Finns det någon anledning till att vi människor lever, eller kommer det bli så att allt bara blir svar till slut i alla fall.

Personligen tror jag på något mer än bara det här livet vi lever nu. Innan jag blev mamma så var jag väldigt osäker på vad jag trodde på.. Men, så fort jag fick barn och blev mamma till mina två små älsklingar så insåg jag vad min mening med livet var. Utan tvekan var det att bli mamma och nu är jag dessutom övertygad över att det finns något mer än bara det här livet vi lever här på jorden här och nu.
Den kärlek som jag känner för mina barn går bortom alla känslor som går att beskriva. Det är liksom omänskligt på något sätt. Att känna ett så starkt band till någon annan är obeskrivligt och på grund av denna kärlek så är jag övertygad över att jag kommer vara kopplad till mina barn för alltid och även efter allt detta som vi är bekanta med.

Vissa dagar är det extra tufft för mig att vara borta från barnen och min älskade man. Varför vet jag inte, men just igår och idag känns det extra jobbigt och därför är jag desto gladare över att veta att jag kommer få komma hem till dom i eftermiddag igen. <3

Gillar

Kommentarer