Middagen serverad

Godmorgon mina kära vänner,

Hoppas ni sov gott i natt. Själv sover jag för det mesta väldigt bra på nätterna, men mina barn och min man däremot blir väldigt påverkade av värmen och det fuktiga klimatet. I natt tex hade M varit vaken i princip hela natten stackarn.

Jag hade sjukt bråttom imorse då jag hade glömt att packa väskan igår, så därför hann jag inte titta in här och uppdatera förrän nu som jag kom fram tillhotellet i Bardufoss.

Dessa arbetsdagar som jag haft/kommer att ha har gett mig väldigt lite fritid till att spendera med familjen, så igår när jag kom hem från Bilbao så frågade M om vi inte kunde gå ut och äta middag.
"Självklart!" svara jag som inte hade en tanke på vad vi kunde laga till middag. Det är alltid mysigt att kunna gå ut och äta med familjen då man kan slippa tänka på varken att laga eller städa undan efter sig.
Det enda som är lite surt är att det är så dyrt i Norge och att gå ut och äta på restaurang en hel familj kan fort gå op någon tusenlapp. Bara en pizza går liksom på 200kr, en varmrätt ca 350kr. En läsk minimum 50kr osv osv. Men, det får det vara värt någon gång i veckan eftersom det är så skönt att få komma ut ibland!
Idag blir det inte lika mysigt tyvärr och jag har dessutom blivit sjuk.. Eller, jag har lite feber, kli i halsen och tät i näsan, så därför orkar jag inte göra så mycket idag. Jag tänkte ta en dusch och sen lägga mig på soffan och se på serie, äta frukt och dricka te. Hoppas på att kunna somna tidigt och vakna utvilad och kry imorgon.

Är det någon som har ett serietips förresten? Jag har precis sett färdigt Casa de Papell på Netflix och om du inte har sett den så rekommenderar jag starkt att se den - Jävlar vilken grym serie!!

Gillar

Kommentarer